2016. június 26., vasárnap

18.Rész: A gyilkosokat is leleplezik egyszer

Szép estét! Eme részt a Magyar-Belga meccsre tartogattam, ne kérdezzétek miért:)
Zűrös hetem volt, de szerintem egy egész jó kis részt dobtam nektek össze. A mai napon megnyert a Disturbya egy versenyt, két kategóriában. Az okleveleket hamarosan felteszem:)
Köszönöm az 50 olvasót, még pár, és jön a különkiadás!:)

A szavazatokat nézve pedig a végeredmény; Harry karaktere a legkedvesebb számotokra:D Mily' meglepő!
Ezért itt is egy rész a mi drága orvos haverunk szemszögéből:D
Kellemes olvasást, írd le a véleményed és ne felejts el feliratkozni!

Taylor xx
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Harry Styles *

Sok minden történt, mióta idekerültem a Four Seasons Anatomy-ra. Az emberek viszonylag kedvesek, ahogy a dolgozók is. Egyet kivéve. Az illető pedig Dr.Hill. Őszintén? Elő látásra gyönyörű nő, feszes fenék, homokóra alkat, telt keblek, békés arc. Nem hittem volna, hogy  a kisugárzása alatt egy valóban erős hölgy rejlik.
Igaz, Én nem mondhatom azt, hogy nem kedvelem. Sőt. Hogyha még úgy adódna, szívesen vele töltenék egy vadító éjszakát, és ezt képes vagyok a tudtára adni.

Ajkaimat harapdálva mentem végig a folyosón. Már este volt, kevés beteg, kevés alkalmazott. Mióta Dr.Hunt lett a vezető, meglehetős változásokon ment át a sebészeti-sürgősségi osztály.
Kezembe pár irattal tartottam legnagyobb utálóm irodája felé. Mélyet sóhajtva kopogtam, de mivel nem jött válasz, ezért benyitottam. Dr.Hill az asztalra dőlve aludt. Kezei néha - néha megremegtek, ahogy egész teste. Álmodhatott, mert valamit motyogott magában. Gondoltam nem keltem fel, ezért halk léptekkel asztalára tettem az iratot, majd el is hagytam a szobát. Vagyis csak akartam.
Meghallottam nevemet, ezért vissza fordultam.
- Ne Harry! Hogy tehetted ezt? Mi ez az egész? - álmodott. Beszélt álmába. Velem álmodott.
Megrökönyödve néztem rá, miközben Ő tovább beszélt magába.
Inkább mihamarabb kimentem, s szorongva rohantam végig futólépésekbe a folyosón. Szinte feltéptem a nővérszoba ajtaját.
- Dr.Balding, legyen kedves velem jönni - dőltem neki az ajtófélfának. A szobába csak a fiatal rezidens volt, aki papírokat írogatott. Érkezésemre fejét felkapta, majd ajkába harapva állt fel.
- Gond van, Dr.Styles? - kérdezte, s közelebb lépett hozzám.
- Dr.Hills-et nem akarom zavarni. Segítségre lenne szükségem, szóval jöjjön - mondtam, miközben elindultam a lift felé. Izmaim már remegtek, látásom zavaros volt. Dr.Balding sebesen követett, miközben kérdezgetett. Kezdett elegem lenni a vinnyogó, semmilyen hangjából. Amikor beszállt a liftbe, megnyomtam a földszinti gombot, majd nekidőltem a lift oldalának. Végig néztem a mellettem álló rezidens lányon, s nagyot nyeltem
.
Mikor a lift csilingelve megállt, mondtam, hogy kövessen. Dr.Balding ellenkezés nélkül jött utánam. Egy titkosított ajtóhoz érve megragadtam kezét, s lerángattam a lépcsőn.
- Dr.Styles, mi ez az egész? - kérdezte kissé remegő hanggal. Fellöktem a lámpát, majd már tömtem is be a száját pár műtős kendővel.

Rémülten tekintett rám, mivel együtt nekem felszökött pulzusom, éreztem, hogy elvesztem testem fölött azt a bizonyos kontrollt. Rálöktem az asztalra. Testét lefogtam, s kiszíjaztam. Zokogott. Vergődött a szíjak nyújtotta rabság alatt, de nem engedtem. Tudtam, hogy egy felejthetetlen szexbe lesz most részem.
- Mond csak baszd meg, meddig fogsz még zokogni, mint egy kurva? Kezd egy kicsit unalmas lenni - ordítottam képébe, miközben arcán egy pofon csattant, mire még hangosabban kezdett ordítani.
Szemet forgattam, majd bekötöttem szemét. Levettem fehér köpenyemet, majd szétszaggattam testén a ruhákat, amiket a kukába dobtam. Lehúztam nadrágomat bokámig, amit bokszerem követett. Megfogva a szikét belé döftem magam. Ordított, sikkantott, de hiába. A falak vastagok voltak, senki nem hallhatta meg a sikolyait. Egyedül volt.
Kegyetlenül kezdtem magam lökni a szűk járatba, fejemet hátra vetettem, s minden egyes döfésnél felmordultam, vagy csak hörögtem egy nagyot. Egy idő után feladta a zokogást, s már csak szipogott. Ki akarta lökni a nyelvével a ruhát, de én szorosa szájába tartottam. Egyre mélyebben löktem, s mikor éreztem, hogy bizony már közel vagyok az orgazmushoz, megmarkoltam az asztal szélét, ahonnan elvettem a fekete kesztyűt, felhúztam jobb kezemre és mikor elélveztem, a szikét szívébe döftem. Az egész teste megremegett, hangja megakadt.
Vér fröccsent szinte mindenhova. Doki ruhám csupa vérfolt volt. Kapkodtam a levegőt. A szike még ott virított testébe döfve, amit őszintén szólva nem akartam kivenni.


Lihegve húztam fel nadrágomat, majd eloldoztam. Ölembe kaptam, s elindultam a földszint felé. Csak lefektettem a padlóra a halott, véres testet. Körbe néztem, hátha valaki észrevett, de nem. A kamerák pedig más szögbe álltak.
Visszarohantam a pincébe, majd ajkaimat harapva álltam be a zuhany alá, ami a pince mellett volt. Igazándiból ez a hely szerintem régen egy boncterem volt. Pár hűtőkamrát is találtam, de azokat már telenyomtam dolgozókkal. Átöltöztem egy tiszta göncbe, s mintha semmi nem történt volna, indultam is ki. Bezártam az ajtót, majd mikor megláttam a véres holtestet értesítettem a rendőröket. Ám elég különös választ kaptam.
- Köszönjük, Dr.Styles, hogy szólt, de már korábban is érkezett egy bejelentés a kórházból. Jelenleg én és a társam fent vagyunk Dr.Owen Hunt irodájába. Jó lenne, hogyha maga is megjelenne. Viszont hallásra - és kinyomta. Homlok ráncolva mentem a lift felé, ám út közben találkoztam pár rendőrrel. Beszéltem velük, s mondták, hogy elkezdi a nyomozást.
Egyre inkább kezdett nekem gyanússá válni az egész. Nem értettem, miért kellek a rendőröknek.
Mikor felértem az emeletre, bekopogtam az irodába, majd benyitottam. Két rendőr, Dr.Hunt, s Dr.Abigel Hill állt az irodába. Érkezésemre fejüket felkapták, a doktornő elvigyorodott. Az egyik, köpcösebb rendőr megszólalt.
- Dr.Harry Styles letartóztatom többszörös emberölés gyanújával. Van bármi mondanivalója, amit felhasználhatunk maga előtt a bíróságon, vagy majd a bírónak fog könyörögni a nyamvadt életéért? - s a másik már a hátam mögött volt. Csuklóimon kattant a bilincs, ami egyszerre feszítette meg testemet. Mordultam egyet.
- Mi ez az egész? Nem öltem meg senkit sem - ráztam fejet hitetlenkedve. - Nem tudom, hogy miről beszélnek! Ez...ez...rágalmazás! - akadtam ki. Persze csak játszottam, de nekik erről sem kell tudniuk. A mögöttem álló rendőr lerántott a székbe. Egy laptopot löktek elém, s egy felvételt mutattak, ahol éppen keményen megdugtam Dr.Balding-ot. Először meglepődtem, kezeim ökölbe szorultak, de végül tudatlanul meredtem rájuk.
- A videón nem is látszik az arcom. Ezen a felvételen nem is én vagyok - vigyorogtam mocskosul. Egy ponton megállította Dr.Hunt. Egyébként a doki lesajnálóan nézett rám, ám Dr.Hill. Róla inkább nem mondok semmit. Vagyis de.
Mosolygott, mint a tejbe tök. Olyan elégedett volt az arca. 
- A bal kezén tökéletesen látszik a kereszt tetoválása - vigyorgott ám a rendőr, s már meg is nézték a kézfejemet. Fejemet lehajtottam. Hát ez eldőlt.
- Akkor is ügyvédet akarok! - emeltem fel hangomat. Felrángattak a székből, majd már indultak is el velem le a rendőrautóhoz. 
- Dr.Hunt! Kérem! Higgyen nekem! - sosem gondoltam volna, hogy komolyan könyörögni fogok neki, de megtettem. Kétségbeesetten könyörögtem, ám helyette más szólalt meg.
- A gyilkosokat is leleplezik egyszer! Találkozunk a bíróságon Hazzy! -  Dr.Hill reszelős nevetése csapta meg fülemet.


4 megjegyzés:

 1. Woah... mi van?! O.O Woah. Annyira jóp írsz! Nem sok ilyen igényes blogot olvastam de ez tetszik várom a kövit! Imádom a blogodat!! ❤❤❤❤❤

  VálaszTörlés
 2. AZTAKURVA. Najo...erre nem szamitottam:o Teljesen azthittem hogy Dr. Styles ezt kurvara megussza:DD amugy tenyleg nem semmi resz volt, nagyszeruen leirtad a rajta vegbemeno erzeseket es magat a tortenest is;) ludboros lettem de imadok ilyeneket olvasni:D az a jo ha nem a nyaltol csopogunk egyfolytaban. Imadtam ezt a reszt, Harry szemszogebol sokkal masabb:3 Na kivancsi vagyok mi lesz meg itt, bar a cimbol sok mindent lehet sejteni:D Igy tovabb! Varom a fejlemenyeket;)❤❤❤

  VálaszTörlés
 3. Uristen..na jó..annyira imádtam ezt a részt,de igazabol mindenre számítottam csak erre nem. Minden egyes sort egyre izgatottabban olvastam�� nagyon jól írsz,varom a kovit��

  VálaszTörlés
 4. Sziasztook!:)
  Köszönöm, hogy szántatok pár percet rám, illetve a blogra, és hogy kommenteltetek:)

  Csók,
  Taylor xx

  VálaszTörlés