2016. október 15., szombat

25.Rész: Cigi

 Sziasztok!
Köszönöm a kommentet ami az előző részhez érkezett. Nagyon nem tudok mit mondani, csak azt, hogy szerintem mindenkinek vissza kell rázkódnia az iskolába, ahogy nekem is. Nem várhatom el tőletek, hogy mindegyik részhez hatmillió kommentet írjatok, de még is. Még is jó lenne látni, hogy érdekel titeket az, amit csinálok, hogy nem csak magamnak, hanem Nektek is írok. Nem arról van szó, hogy csak azért írok, hogy legyenek olvasóim.
Magam és mások miatt is írok. Szeretem ezt csinálni, még ha visszajelzéseket sem kapok. De valljuk be, szerintem minden blogger nevében beszélhetek, hogy mindenkinek jól esnek a visszajelzések az adott bejegyzések alatt.

Nem húzom az időt, csak kellemes olvasást szeretnék kívánni, s ha kedvetek van kommenteljetek, iratkozzatok fel!:)

Taylor xx
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


* Harry Styles *

A napjaim konkrétan a semmittevéssel teltek el. Minden reggel az ebédlőben döglődtem, rengeteg őr állt az ajtóknál, ablakoknál, és nézték, ahogy eszünk. Aztán visszalökdöstek minket a cellába. Ott Zayn-el beszélgettem, jelentéktelen dolgokról, mindent felhoztunk, ami csak eszünkbe jutott. Volt, hogy Zayn elaludt, miközben meséltem neki az adott témáról, mire felpofoztam a párnámmal. Nem haragudott, csak nevettünk.
Aztán jött az ebéd idő. Mindenki ismét az ebédlő nyomott falai között ücsörgött, és lapátolta magába az aprócska mennyiségű kaját. Ebéd után mindenkit kinyomtak a melegre. A nap erős sugarai folyton csapták bőrünket. Eközben az őrök boldogan ácsorogtak, beszélgettek és cigiztek. Cigi. Több néger faszinál lehetett kapni cigit. Senki nem tudta, hogy honnan szerezte, csak volt neki. Ám elég komoly ára volt annak, hogy valaki akár egy szálhoz is jusson. Itt nem a pénz játszott. Ebben a börtönben az élvezet. Az kapott doboznyi, vagy szálas cigit, aki leszopta a négert. Igen, bizarr, de az még jobban, hogy rengeteg volt a vevője. Szóval a börtön konkrétan egy buzi tanya lett. Igen, buzi tanya. Mert itt a díszbuziság volt. Minden egyes fiatal srác letolt nadrággal mászkált, és az őröket nem zavarta, ha az egyiket az udvar sarkában körbe állják és kegyetlenül megdugják.
És voltak a melegek. Akik külön kis csapatban ültek, vagy esetleg álltak, beszélgettek. Némelyiknek volt már párja, összebújva ültek, beszélgettek. Ők nem olyanok voltak, mint a többiek. Ők mondhatni kulturáltak voltak.

Unottan huppantam ágyamra, melyből apró kis porszemek szállingóztak ki. Zayn-t később hozták, arcán valamiféle sejtelmes mosoly uralkodott, miközben levették kezéről a bilincset.
- Olyat hoztam, hogy beszarsz! - rikkantotta, miután az őr eltűnt a cellánk elől. Kérdő tekintetemmel sújtottam cellatársamat, aki levágta magát mellém. Benyúlt nadrágja zsebébe, s kivett belőle egy cigis dobozt. Szemeim kikerekedtek, ahogy visszapörgettem magamba, mi az ára egy nikotin szálnak. Hát akkor egy doboznyiért mit kell tennie?

*Abigel Hill*

Annyira összemosódott minden, mikor Owen itt volt nálam részegen. Szégyen-nem szégyen, de a volt apósjelöltemet kellett a házamhoz hívnom, hogy elvigye a részeg fiát. Aki egyébként nem nagyon akart menni, mert, hogy Ő itt akar velem aludni, Én kellek neki.
Ezek után minden egyes kórházban töltött napon Owen került engem. Ha találkoztunk, leszegte a fejét, centikre préselte a száját, elkapta a tekintetét, zavart volt. Egy szóval; szégyellte magát. Amit nem csodálok, a helyébe Én is szégyellném magam.
A rosszulléteim visszatértek, kevés ételt tudok megenni, amik főként joghurtok. Nem tudom, hogy ezeket miért nem löki ki a szervezetem, de kezdek kétségekbe esni, hogy komolyabb bajom van.

A osztályra érve, ahogy beleszippantok a levegőbe, tüdőmbe reked a klór kellemetlen illata. Különböző ingerek futnak végig testembe, mígnem ismét a mosdóban kötök ki. Arcomat fogva húzom le a vécét és mosom meg arcomat. Remegő ujjakkal tárcsázom anyu számát.
- Gyere...gyere be a kórházba kérlek. Nem vagyok jól, és van egy érzésem, hogy el kéne mennem a nőgyógyászatra - nyeltem nagyot. Volt egy feltételezésem, de nem voltam benne biztos, plusz ilyennek még meg sem kellene fordulnia a fejemben.

*Harry Styles*

- Zayn, te kibaszottul leszoptad a csákót egy dobozért? - akadtam ki, szerintem teljesen jogosan. Szemöldököm az égbe szökött, miközben elfintorodtam. Zayn először úgy nézett rám, mintha egy elmegyógyintézetből szabadult valakivel szemezne.
- Fúj, dehogy szoptam le! Hagytam, hogy megdugjon - rántott vállat hanyagul, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.
- Most úgy felpofoználak. Tudtommal csajod van kint! - néztem rá értetlenül.
- Annak már mikor vége szakadt! A csaj egy kurva, de jó az ágyban - vigyora levakarhatatlan volt, miközben kivett egy szálat a dobozból.
- Most akkor te meleg vagy, biszex, vagy mi a franc? - értetlenkedtem. Egy darabig Ő is elgondolkodott.
- Biszex, azt hiszem - mondta maga elé meredve, még mindig gondolkozva. 
Számat szólásra nyitottam, ám mielőtt mondhattam volna valamit egy őr ballagott cellánkhoz.
- Malik, vendéged van! - lengette meg mutató ujján a bilincset, mire a srác kezembe nyomta a cigit, egy gyújtóval együtt. Felállt, majd hagyta, hogy megbilincseljék.
- Siess vissza! - csak ennyit mondtam neki, miközben végig dőltem ágyamon. Zayn-t elrángatta az őr, így egyedül maradtam a gondolataimmal. Bámultam a felettem lévő ágy alját, melyen különböző firkantások voltak. Értelmetlen telefonszámok, idézetek, vagy strigulák, ahogy számolták a napokat, mennyi időt is kell itt tölteniük. 
Sóhajtva kaptam kezeim közé a cigis dobozt, és tanulmányoztam meg. Nem tudom, szívjak el egy szálat, amiért Zayn "megdolgozott", vagy sem?
Morogva ültem fel, a dobozba nyomtam a gyújtót, majd a felettem lévő ágyra dobtam. Vissza dőltem a koszos lepedőre, kezeimet fejem alá tettem. Ajkaimat csócsálva gondolkodtam el. Konkrétan teljesen tehetetlen vagyok, nem bírok semmit sem csinálni azon kívül, hogy vagyok. Nem tudok kijutni innen, nem tudok társasági életet élni, és ami még rosszabb; nem találkozhatok Abigel-el. Mármint úgy értem, hogy én nem kereshetem meg. Nem mehetek oda hozzá, és beszélhetek vele. 

Zayn jó ideig nem jött vissza, ám úgy tűnik, hogy jól mulatott, mert vigyora konkrétan ketté szelte arcát.
- Most én voltam az, aki megdugott valakit - kuncogott fel, s lehuppant mellém, majdnem ráült a lábaimra. Homlok ráncolva ültem fel.
- Te megdugtál egy pasit? - fintorodtam el. Félre értés ne essék, nem vagyok homofób, de na. 
- Dehogy. A volt barátnőm jött be meglátogatni. De igazából csak fasz hiánya volt - rántott vállat hanyagul. Hümmögtem egyet.
- Te olyan vagy, mint egy hímringyó - nevettem fel jóízűen.
- Nem, én egy gyilkos vagyok, ahogy te is. De nem vonom meg magamtól a testi kielégülést. Veled ellentétben - húzta fel orrát, miközben vállat rántott.
- Hé, ez nem igaz! Abigel-el múltkor lefeküdtem. Nem vonom meg magamtól a kielégülést - öltöttem ki nyelvemet sértetten.
- És azóta hányszor jött be Abigel? Egyszer sem. Biztos elbasztál valamit! - rivallt rám. 2 megjegyzés:

 1. Huha,ez a börtönélet...��
  Abigel meg..istenem..egy ideje már sejtettem,hogy mi lehet..de mostmár egész biztos vagyok benne.��
  Imádom ahogy írsz,siess a kövivel!����

  VálaszTörlés
 2. Uhhggg... ez nagyon jó volt! Gondoltam hogy Abigel terhes lesz, de hogy ennek én így fogok örülni, azt nem.....
  Uhhgg vajon mi lesz Harryvel?? Marad a börtönben, vagy kiengedik, esetleg megszökik?? Hát... mondjuk ha én lennék a börtönőr, egy mosolyától kinyitnám az ajtót, de még lehet én is vele mennék...

  VálaszTörlés