2016. december 24., szombat

Christmas

Szeretnék minden kedves olvasómnak szeretettel teljes áldott, boldog karácsonyt kívánni! 💓💓
Taylor xx

Christmas
* Abigel Hill *

David fején pihent egyik kezem, miközben szorosan fogtam feneke alatt. A nappaliban lévő ablakhoz ballagtam az apró kis csöppséggel, majd kinéztem az udvarra. Harry zöld sapkáját pillantottam meg, és azt, ahogyan az egyik fára teszi fel a karácsonyi fényeket. Holnap szenteste, az első karácsonyunk hármasba.
David fejére nyomtam egy csókot, s jobban magamhoz leltem aprócska kis testét. Olyan édes volt, főleg,hogy egyenesen rálátott arra, hogy Harry mit csinál kint.
És mintha az említett figyelne minket, megfordult, és ránk nézett. Elmosolyodtam, mire Ő küldött egy puszit. Kuncogva fordultam meg David-al a kezembe és bementünk a konyhába. David egyébként már tizenegy hónapos, konkrétan állandóan gügyög, plusz igazi kis hajas baba.
- Na gyere – tettem bele az etetőszékbe. Bekötöttem, és kivettem a mikróban pihenő reggelijét. Szerencsére nem kellett tápszerezni, és már a tört krumplit már eszegeti.
Belenyomtam a zöld műanyag kiskanalat az edénybe, s nevetve, repülőt utánozva nyomtam David szájába az ételt. Kicsit mintha elfintorodott volna, amin én még jobban nevetni kezdtem.
- Egyem meg, milyen fejet vág! – hallottam meg mögülem Harry szórakozott hangját. Lehajolt, és a fejét rányomta a vállamra, miközben David-et bámulta, aki nagy szemekkel nézett minket.
- Hideg vagy – ugrottam meg, mikor megéreztem jeges ujjait combomon. Felkuncogott, s fülemhez hajolt.
- Este nem leszek ennyire fagyos – dörmögött és beleharapott cimpámba. Éreztem, hogy az egész arcom vörös lesz, majd előre hajoltam és odaadtam David-nek a kanalat. Közben megigazítottam az előkéjét, ami a nyakába volt.
Fiunk pedig megfogta kanalát, belenyomta a tálkába, s szájához emelte. Igaz,párszor a ruhájára került az ételből, de ettől eltekintve nagyon aranyosan, és ügyesen evett. Harry pedig le is fotózta.
- Sikerült feltenni a fényeket? – kérdeztem, miközben átadtam neki a helyet, és a mosogatóhoz léptem. Addig Ő David-ra vigyázott.
- Persze – válaszolt, miközben fiúnk homlokára nyomott egy nagy puszit. Elmostam az edényeket, és kezemet törülgetve fordultam feléjük.
- Héé! – csóváltam meg rosszallóan fejemet, mikor Harry-ékre néztem. Férjem ölében már ott vigyorgott David, aki egyébként tiszta étel volt. De nem hibáztathatom, hisz még nagyon picike. – Ha már így vagytok, akkor fel is viheted, és átöltöztetheted – vigyorodtam el. Harry nem szereti átöltöztetni, és a pelenkázást is szájhúzásokkal teljesíti. De hé, az Ő gyereke is.
- Oké anyuci – állt fel vele, majd szorosan fogva a picit mentek fel. Az etetőszéket letisztítottam, és elzártam a gázt, merthogy az ebéd is elkészült. Elővettem két tányért, majd megterítettem. Végül elindultam fel hozzájuk. David szobájában félhomály volt, a pici szájában már ott virított a cumija, amit nyámmogott. Harry pedig fel-alá járkált vele a szobába, hogy elaludjon.
Mosolyogva néztem rájuk miközben nekidőltem az ajtófélfának. Harry kezében olyan jól állt a baba. És olyan édesek voltak mind a ketten.
Harry észrevett, rám vigyorgott, majd szemeit lehunyva bújt David-hez. Kuncogva csuktam be az ajtót, és hagytam ott őket. Lent kimertem a két tányérba a levest, hogy ameddig Harry nem jön le, addig is hűljön valamit a kaja. Öntöttem két pohárba narancslevet, és az asztalhoz ülve vártam Harry-re, aki pár perc múlva le is jött.
- Hamar elaludt – állapítottam meg, mikor vigyorogva lehuppant mellém.
- Valóban. Egy ideig nyomogatta a vállamat és nyüsszögött, aztán végül elaludt – mosolygott, majd nekiállt enni.

David még aludt, amíg mi kitettük a süteményeket pár nagyobb tányérra. Harry nővére, az apja és az én anyám fog eljönni hozzánk, plusz még anyám új palija. Most szeretné bemutatni nekünk. És nem érdekel, hogyha evvel meg is fogom bántani anyámat, de megosztom majd vele a véleményemet.
A nappaliba mentem, és letettem a fekete dohányzóasztalra az egyik tányért, Harry pedig a másik kettőt hozta. A nappaliban kellemes meleg uralkodott, amit a hatalmas kandallónak köszönhettünk. Egyébként a kandallónál is végig futtattunk egy fényfűzért, ami kéken és fehéren is világított. Az ablakoknál lévő függönyökön is egy-egy füzérsor kapott helyet. Szóval az egész nappali hangulatos volt. A karácsonyfa pedig majd az egyik sarokban fog kikötni.


Késő délután volt, mikor egy Range Rover parkolt le a házunk elé. Majd a vezetői részről egy szőke hajkorona szállt ki.
- Megjött Gemm néni – kuncogtam, miközben David hajába nyomtam egy csókot, akit karjaimban tartottam. Aprócska kis fejét felemelte, és az ablak irányába nézett. Gemms mellé egy férfi is társult, aki Harry édesapja volt. – És a papa is itt van – kuncogtam, majd Harryre pillantottam,aki homlokon csókolt és az ajtóhoz ballagott. A következőkben pedig már hallottuk is David-el Gemma magas, és egyben örömteli hangját. Majd ezt követte Harry édesapja, aki egyből kérdezett.
- Hol az unokám? – és már hallottuk is, ahogy a nappali felé trappol.
- Valaki elfelejtette levenni a cipőjét – nevettem fel, majd két puszival üdvözöltem apósomat és átadtam neki David-et.
Majd Gemms-hez léptem.
- Sziiiiaa – rikkantottam, majd két cuppanós puszival üdvözöltem, plusz egy jó szoros öleléssel. Végül Ő is karjaiban foghatta David-et, aki nagy szemekkel nézett fel rájuk. Eközben rengeteg képet csináltam róluk, s végül betoppant anyám is, a pasijával együtt.
Az ajtóhoz ballagtam, majd kinyitottam azt, s megöleltem édesanyámat.
- Szia anyu – mondtam halkan, s megsimogattam hátát.
- Drágám, bemutatom neked Nicolas-t. Nicolas, Ő itt a lányom, Abigel – a magas, kissé már őszülő férfire vezettem tekintetemet. Hmm..talán nem is rossz.
- Üdvözlöm Nicolas– néztem fel rá, és kezet fogtam vele. Lágy mosolyt küldött felém, miután Ő is köszöntött, majd beballagtunk a nappaliba. Harry megölelte anyámat, és kezet fogott édesanyám új pasijával is. David-ot pedig átvette anyu, aki agyon dajkálta, és megnevettette a picit.
A dohányzóasztalon pihenő sütemények pedig hamar elfogytak, végül odaadták az ajándékokat, ahogy mi is nekik. Jobbára David kapta az ajándékokat, amiket majd a fa alatt fogunk kibontani.


Harry behozta a fát, én pedig addig David-re vigyáztam, és mesét néztünk. Végül együtt feldíszítettük a fát, Harry feltette a csúcsdíszt, s leültünk a fa mellett lévő szőnyegre. Harry kibontotta az egyik dobozt, amiben egy plüss rénszarvas pihent, és akkora volt, mint David. Kuncogva néztem fiamra, aki konkrétan magához szorította a szarvast.
Miután kibontottuk az összes ajándékot, elmentünk megfürdeni a kicsit. Harry megfürdette, míg én választottam neki pizsamát. Megfogtam David macis törülközőjét, és bementem hozzájuk a fürdőbe. Egy pelenkázót tettünk a mosógépre, és oda fektettük rá a picit. Megtörültem, majd bepelenkáztam, ráadtam egy meleg pizsamát, s elvittem be a szobájába. Harry is bent volt, mikor elringattam. Miután gondosan betakartam kimentünk, le a nappaliba.
Sóhajtva hajoltam le a széttépett csomagolópapír maradványokhoz, és dobtam ki őket. Épp lehajoltam a dohányzóasztalhoz, hogy egymásra tegyem az üres tányérokat, mikor egy hatalmas tenyér siklott fenekemre. Ajkamba harapva egyenesedtem fel.
- Tettél oda valamit? – kérdeztem kuncogva, majd kikerülve Harry-t, bementem a konyhába, és a mosogatóba tettem a tányérokat. De férjem nem adta fel, jött utánam. Elkapta csuklómat, szembe fordított magával, és nekiszorított a konyhapultnak. Ajkamba harapva néztem fel rá, miközben végig simítottam mellkasán.
- Na mi kellene? – kérdeztem kuncogva, közben Ő már combomat fogva tett fel a pultra. Kezeimet nyakába akasztva csókoltam meg. Csók közben keze felsőm alá siklott, amit lassan lehúzott rólam, és áttért nyakamra. Halkan sóhajtozva túrtam hajába, lábaimmal körbeöleltem derekát, fellöktem csípőmet, csakhogy közelebb érezhessem magamhoz. Harry beleharapott kulcscsontomba, mire felnyögtem, s vállába markoltam. Harry belemorgott bőrömbe, hátamhoz nyúlt, hogy kikapcsolja melltartómat. Légzésem megemelkedett, pulzusom az egekbe szökött, és szívem olyan erőteljes ütemben dobogott, hogy konkrétan a fülemben érezhettem.

Végig döntött a pulton, majd kulcscsontomtól indítva, végig melleimen, köldökömig nedves csíkot húzott testemen. Szemeimet nem bírtam nyitva tartani, és csak vergődtem alatta, miközben Harry már a nadrágomból bújtatott ki. Nem bírtam gondolkozni, a testemet át járta a vágy, és csak Őt akartam. Nem érdekelt, hogy hol, csak csináljuk.
Bugyimat fogával húzta le. Nagy nehezen felnyitottam pilláimat, és ülő helyzetbe tornáztattam magamat, hogy le tudjam húzni pólóját. Miután ez megtörtént, nyakára hajolva kezdtem azt csókolgatni, végig mellkasán. Kezem becsúszott nadrágjába, éledező férfiasságát cirógatva. Harry felmordult, csípőjét fellökve jobban kezembe nyomtam büszkeségét. Bőrére vigyorogtam, és kihúztam kezemet nadrágjából. Panaszosan felnyögött, kezét tarkómra simította, felemelte fejemet és mohón megcsókolt. Olyan durva, de egyben szenvedélyesen csókolt, hogy belenyögtem szájába. Nyelvét átdugta hozzám, az enyémet táncba invitálva. Fejemet kissé hátrább döntöttem, közben kezeimmel sem tétlenkedtem. Kicsatoltam övét, majd lassan elváltam tőle.

Harry kibújt nadrágjából, amit bokszere követett. Ez idő alatt én hátra dőltem a pulton, lábaimat széttártam. Harry megmarkolta combjaimat, konkrétan rám feküdt felsőtestével. Mohón csókolni kezdett, két oldalról megfogtam arcát. 
És mindenközben teljesen eggyé váltunk.
3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó rész lett, köszönjük!!:) Áldott ünnepeket neked is!:)

    VálaszTörlés
  2. Istenem, imádom ezt a részt is...Mint az eddigi összeset!�� Neked is nagyon boldog karácsonyt kívánok! ��

    VálaszTörlés
  3. Ugye ez csak novella? Ugye még nincs vége a történetnek? Ugye lesz még folytatás? Már nagyon várom. És ezek az erotikus részek! Egyszerűen lenyűgöző. :)

    VálaszTörlés