2017. április 23., vasárnap

33.Rész:Szökés 1/2

Szép vasárnapot mindenkinek! :)
Húsvét után kezdünk visszarázódni a mindennapokba. Igen, a keserves, tanulással túlfűszerezett mindennapokba. Természetesen ennek én sem örülök, ahogy annak sem, hogy a történet kezd a vége felé siklani.
Igen, ez is.

Viszont!

Létrehozok a blog csoportjában egy szavazást a továbbiakról, és ti döntötök. A csoportot IDE kattintva érhetitek el!:)
Kellemes olvasást, remélem ide több komment fog érkezni!^^

Ölel, csókol
Taylor xx

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Harry Styles *

A napok rohamosan teltek. A terv már félig meg volt, már csak pár ember kell, hogy sikeres is legyen. Az időpontban még nem vagyunk biztosak, de rengeteg napunk rá fog menni. De megéri, mert végre a családommal lehetek, azokkal, akiket szeretek. Igen, úgy érzem, hogy mindentől meg akarom védeni Abigelt. Úgy érzem, hogy tényleg szerelmes vagyok belé, mondhatni halálosan. A távolság, ami közöttünk van, igen nagy. Ahogy teltek a hónapok, rájöttem arra is, hogy eszeveszettül hülye voltam. Eszeveszett hülye, hogy képes voltam megölni ártatlan nőket. Jó, talán pár mégsem volt az, de a többség még sem érdemelte meg, hogy kegyetlenül a túlvilágra küldjem őket.
Tudom, hogyha ezt a bíróság megtudná, akkor talán vesztenék pár évet, és hamarabb kint lennék. De ez a pár év mínusz is sok, ezért kell kiszöknünk.

- Van egy elkülönítő része a börtönnek. Bejutni könnyű, túl élni már nehezebb - jött oda hozzám Zayn, mikor az udvaron lévő padok egyikén feküdtem. Egyik szememet kinyitva néztem rá.
- Miért nehéz onnan kijutni? - ráncoltam értetlenül szemöldökömet. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne egy elkülönítőből kijutni.
- Olyan, mintha egy apró kis dobozban lennél. És mellette jön a ,,világosság" - konkrétan ráült a lábamra, mire sóhajtva ültem fel. Beletúrtam lassan vállig érő hajamba, s elgondolkodtam.
- A nagy melákok között az egyik, Anthony egyszer már majdnem kint volt. Tudna nekünk segíteni - néztem rá elgondolkodva.
- Beszélj vele, én csórok cigit. És szólok az ügyvédednek, hogy beszéljen Meghan-el. Ő fog minket kivinni - vigyorodott el - Az ebédlőben kezdődik minden - pattant fel, végül elsétált. Sóhajtva néztem utána.
Őszintén?
Izgultam.
Féltem.
Az elkülönítőben gondolom nem egy napig leszünk. Ha Zayn szerint valóban nehézkes ott lenni, akkor össze kell magamat húznom. Így is majdnem két méter magas vagyok, hát akkor a ,,doboz" mekkora lesz?

Sóhajtva ráztam meg fejemet, közben próbáltam kiverni minden rossz és valótlan dolgot elmémből. Anthony társasága felé pillantottam, majd morogva álltam fel. Majdnem mindegyiknél magasabb voltam, jó, nem teljesen. De Anthony-nál igen.
- Hé, Lewis! - kiabáltam oda neki, miközben feléjük ballagtam. Nem állt szándékomban elsietni a dolgokat. Minek? Úgy is itt leszek még pár napot.
Mielőtt megszólaltam volna, még körbe néztem, mennyire figyelnek minket az őrök. Őszintén? Konkrétan semennyire.
Anthony megfordult. Először kicsit dühös volt, a hangomat úgy tűnik, nem ismerte meg. Ám, mikor arcomra tekintett, arrébb lökte a ,,bandájába" tartozó férfiakat.
- Mi kéne Styles? - elém ballagott, s kezet nyújtott, ami igazán meglepett.
- Szeretnék kérni egy kis segítséget! - fogtam vele kezet, majd fejemmel arrébb biccentettem. A lapot bizony vette, így arrébb ballagtunk.
- Hallgatlak - tette kezeit csípőre. Vettem egy mély levegőt.
- Maliktól úgy hallottam, hogy egyszer sikerült kijutnod - mondtam kékeszöld szemeibe meredve, s mielőtt folytattam volna, az őrökre néztem. - Muszáj kijutnom. És segítened kell. Hárman talán sikerül kijutnunk, plusz Zayn egyik nője is segít - mondandóm végén beharapott ajkakkal vártam reakcióját. Ha nem fog segíteni, talán ki sem jutunk.
- Segítek - csak ennyit mondott, mire egy aprót bólintottam.
- Köszönöm. Ezt igazán köszönöm. Ki kéne robbantanunk az ebédlőben egy kis bunyót. A részleteket előtte megbeszéljük, mert akkor Malik is velünk lesz - hogy megerősítsem szavaimat, még bólintottam is egyet.
- Jól van, Styles. Majd odamegyek az asztalotokhoz - beszélgetésünket végül egy kézfogással zártuk.

Hosszas órák után végül az ebédlőben ácsorogtam. Mielőtt elmentem volna az ebédemért, a helyiség sarkában lévő telefonhoz ballagtam. Mély levegőt vettem, mielőtt felemeltem volna a kagylót, az örökön néztem végig. Konkrétan egyik sem figyelt rám.
Alsó ajkamba harapva pötyögtem be álmaim nőjének számát, s vártam. Az is megtörténhet, hogy fel sem veszi.
- Itt Abigel Hill! - lágy hangját meghallva halványan elmosolyodtam.
- A terv megvan, baby. Hamarosan kint leszek, és soha nem foglak elhagyni! Kell még néhány dolog, először be kell kerülnünk, ott maradni, majd kikerülni. Fel kell mérnünk a dolgokat, és utána még egyszer megpróbáljuk - halkan kellett mindent mondanom, mert a falnak is füle volt.
Percekig nem kaptam választ.
- Csak...ne keveredj bajba, kérlek!

* Abigel Hill *

Miután bontottuk a vonalat, furcsán éreztem magamat. Mármint, nem tudom.Valami nagyon furcsa volt, plusz a baba is folyamatosan rúgott. Nem éreztem jól magamat. A derekam eszeveszetten fájt, ahogy a fejem is. Muszáj volt ledőlnöm pár órára, s minden egyéb tevékenységemet hátra hagyni.

A telefonom csörgésére keltem fel, vagyis inkább felriadtam. Ijedten kaptam a hangos ricsajt keltő készülék után, majd emeltem fülemhez.
- Segíthetek? - kérdeztem halkan, teljesen kábán. Álmos voltam még, szívesen aludtam volna jó pár órát, hogy tényleg kipihent legyek.
- Engedj be, szét fagyok! - a hangra szemeim kikerekedtek, s kinyomva a telefont felültem. Kint tombolt a vihar, biztos már elázhatott.
Sóhajtva indultam le, minden bátorságomat összeszedve nyitottam neki ajtót.
- Gyere, le kell fürdened, vagy megfázol - engedtem be.4 megjegyzés:

 1. Miiiiii:oooooo aztaaaa:D ah tuti lesz itt valami csavar :D
  Ez is nagyon szuper volt, mint a többi!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, és azt is, hogy kommenteltél!
   Puszi!

   Taylor xx

   Törlés
 2. Viiiii rgyszerűen fantasztikus volt ez a rész mint az összes többi.
  Kicsit szégyenlem magam, hogy még csak most olvastam el a részt, de jobb késöbb mint soha! :)
  Remélem hamarosan jön majd a következő rész, már most nagyon várom.
  Sok puszi és ölelés. :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, hogy kommenteltél, és azt is, hogy ilyen jó véleményed van a blogról!:)

   Csók!

   Taylor xx

   Törlés