2018. február 1., csütörtök

Kifakadás

Sziasztok, szép napot!
Nem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen bejegyzést fogok írni a Disturbya oldalára, most még sem látok más megoldást.
A problémám nem meglepő mód a kommentek, és bármely vélemény nyilvánítás hiánya.
Ugyanis én a történetet nem csak magamnak, hanem nektek  is írom. Véleményem szerint sok munkám van az egészbe. Nem hiába hozom a részeket, mert időt szánok a történetre. Szeretem azt csinálni, amit most is teszek. Írni. Imádok írni, legyen szó bármiről. Mégis, ha megnézik majdnem négyszázan a részeket, én nem akarom elhinni, hogy legalább öt komment ne érkezne. Szóval vagy én csinálok valamit rosszul - ami nem lenne meglepő -, vagy egyszerűen egyik olvasóm sem akarja velem megosztani a véleményét az adott részről.
Ez rettentően elszomorít engem, és azért vannak nagyobb kimaradások, mert nincs ami motiválna. Öt rész maradt már csak a történetből, és vége. És a köszönetnyilvánításban szeretnék szót ejteni a kommentekről, de ha nem jönnek, akkor mit írjak? Kijelenthetem, hogy kétségbeesetten vágyom pár kommentre.
Azért írtam meg ezt a bejegyzést, hogy ezt tudassam veletek. Illetve még azt is, hogy a 46.Rész írás alatt áll, szóval megtörténhet, hogy még az este folyamán közzé is teszem.

Minden jót,
Taylor xx

5 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Személy szerint nem igen szoktam kommentet írni de most úgy éreztem, hogy kell. Egyrészt az írók sokszor szenvednek visszajelzés hiányába emiatt ne gondold azt, hogy te nem teszel valami jót. Másrészt meg egyszerűen lenyűgözően írsz és a történet is nagyon jó, kíváncsian várom a folytatást. :) A későbbiekre sok erőt és kitartást kívánok! :)
  Hanna

  VálaszTörlés
 2. Szia!:)
  Köszönöm szépen, hogy megszántál kommenteddel!Tudom, hogy nem csak engem érint a kommentek hiánya, sajnos jó pár bloggert rajtam kívül.
  Szóval még egyszer nagyon szépen köszönöm a kommentedet!
  Puszi,
  Taylor xx

  VálaszTörlés
 3. Én sem szoktam kommentelni mert telefonról olvasóm. De ettől függetlenül imádom az írásaidat . Mind a 2 blogod . Mind a 2 re alig várom a részeket . Nagyon jól írsz . Van olyan mikor teljesen bele tudom élni magam a szerepekbe és át is érzem amit írsz . :)

  VálaszTörlés
 4. Szia!:)
  Köszönöm szépen, hogy szántál időt, és kommenteltél. Igazán jól esik.
  Puszi,
  Taylor xx

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Na jo, nem hiszem el! Elobb megirtam egy egesz hosszu kommentet, erre kitorlodott... (szamomra ez haladas)
  Szoval... Ne keseredj el, hisz remek munkat vegzel es imadjuk a tortenetet(masok neveben nem tudok 100%osan nyilatkozni, de en biztosan)! Igazabol, most elegge le vagyok maradva, jo par reszt kihagytam, de ma mindenkeppen bepotlom. Nem igerem, hogy mindig, de ezek utan megprobalkozom gyakrabban kommentelni, annak ellenere, hogy nem az erossegem a nyom hagyas...�� Kb. soha nem tudom mit is irhatnek... Na de ez nem lenyeges.
  Teljesen elfelejtettem mar, hogy pontosan mit is akartam irni, de nagyjabol ennyi.
  Csak igy tovabb, imadom a blogod!
  Ugyes legyel,
  Millio puszi,
  Laura❤️
  U.i: mar vagy 25szor probaltam elkuldeni a kommentet, de nem nagyon sikerult eddig...

  VálaszTörlés